Zijn alle artikelen op voorraad?

Gemaakt door DeZeilenSpecialist IDT, Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 08:21 AM op DeZeilenSpecialist IDT

Wij streven ernaar om al onze producten op voorraad te hebben. Het kan helaas soms voorkomen dat een product niet leverbaar is. Deze is dan ook niet te bestellen via de webshop. In sommige gevallen wordt op verzoek van klanten de optie tot ‘backorder’ opengezet. Dit houdt in dat je het product vast kan bestellen maar er een langere levertijd op zit omdat deze niet voorradig is. Als dit het geval is wordt dat expliciet vermeld bij het product.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan