Zijn jullie hoezen uv-bestendig?

Gemaakt door DeZeilenSpecialist IDT, Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 03:42 AM op DeZeilenSpecialist IDT

Al onze hoezen zijn bestand tegen bijna alle weersomstandigheden*. Dat wil zeggen, ook tegen uv-straling. Let wel op: Het is mogelijk dat de hoes door de weersomstandigheden na verloop van tijd kan verkleuren. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit, dus jouw waardevolle spullen blijven altijd beschermd.

*Extreme weersomstandigheden zoals hagel of storm vergt een ander type hoes, daar beschermen onze hoezen niet tegen.