Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij DeZeilenSpecialist.nl?

Gemaakt door DeZeilenSpecialist IDT, Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 03:26 AM op DeZeilenSpecialist IDT

Product kiezen
Dat kan door bij het gewenste product, na het kiezen van maat, kleur en accessoires, op de groene knop met ‘in winkelwagen’ te klikken. Meer producten nodig? Herhaal de eerst beschreven stap tot je alles in de winkelwagen hebt wat je nodig hebt.

Bestelling afronden
In de winkelwagen, rechts boven in jouw scherm, kun je vervolgens kiezen voor de groene knop met ‘bestelling afronden’.

Gegevens invoeren
Je komt nu terecht in de afrekenomgeving van de webshop. Hier worden allereerst jouw gegevens gevraagd voor de factuur en de verzending. Gelukt? Kies dan vervolgens de gewenste verzendmethode.

Betaalmethoden
Bij De ZeilenSpecialist.nl heb je een ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Deze zijn zichtbaar in de afrekenomgeving, meer informatie hierover is te vinden via ‘betaalmethoden’. Kies nu de gewenste betaalmethode.

Controleren en bevestigen
Controleer jouw bestelling, vink aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en rond het af door te klikken op de groene knop ‘kopen’.